Skip to content

Beregn prisen på dine oversættelser online

Nyt oversættelsesbureau tilbyder beregning af pris og leveringstid på dine oversættelser, direkte på hjemmesiden.

Lingobob

I November 2012 stiftede jeg, sammen med nogle gode venner, en ny service. LingoBob.dk er den første danske oversættelsestjeneste, hvor du kan beregne en, for leverandøren, bindende pris og leveringstid online. På hjemmesiden kan man vedhæfte sit dokument, vælge en sprogkombination og omgående få en, for leverandøren, bindende pris og leveringstid. Prisberegneren tager også højde for specielle krav, som for eksempel juridiske, tekniske eller medicinske oversættelser. På den måde bliver det let og hurtigt for alle, at beregne sin oversættelse pris.

LingoBob tilbyder oversættelser af høj kvalitet til lave priser

Nu er der jo ikke meget ide i at lave en prisberegner, direkte på hjemmesiden, hvis man er den dyreste på markedet. Derfor har vi gjort et stort nummer ud af teknologien bag LingoBob, som faktisk sørger for det hele og er bygget til at håndtere store mængder transaktioner og data. Teknologien bag LingoBob.dk udvælger automatisk de mest kvalificerede oversættere og forenkler hele processen fra tilbud til levering, med det resultat at oversættelsen bliver billigere og hurtigere leveret.

Prisen på oversættelser er ikke nødvendigvis det vigtigste

LingoBob samler tusindvis af professionelle oversættere, med hver deres sprogkombinationer og specialer. I alt oversættes der til og fra 73 sprog. For at sikre kvaliteten af alle oversættelserne, arbejder vi altid ud fra vores særlige kvalitetsprincip, som involverer mindst to professionelle oversættere. Dette sker ved at en oversættelse først foretages af én professionel oversætter og dernæst korrekturlæses af en anden, begge oversættere som vi specielt har testet og udvalgt til vores netværk.

 

Jeg håber du vil overveje LingoBob.dk næste gang du skal have foretaget en professionel oversættelse :)