Skip to content

Om Mark Thorsen

Mark Thorsen – Passioneret iværksætter, forretningsudvikler og markedsføringsentusiast.

Mark ThorsenMark Thorsen – en 29 årig iværksætter som studerer hårdt for at blive verdensmester i forretningsudvikling, mennesker og markedsføring.

Jeg er bidt af en gal igangsætter, og ordet ambitiøs dækker IKKE mine målsætninger. Derfor læser og praktiserer jeg som en sindssyg, indtil jeg dør eller bliver den klogeste i verden;)

Til dagligt arbejder jeg med international online markedsføring, i virksomheden AW Media. I denne forbindelse bliver jeg ofte inviteret til at tale ved Googles arrangementer, hvor jeg deler min viden om markedsføring. Mark Thorsen til Google event.

Mit seneste venture er et oversættelsesbureau, hvor der arbejdes med oversættelse og lokalisering.

/Mark Thorsen